Gratis E-book
Leer je gewoontes veranderen

Page content

Mindzit reacties van deelnemers

Mindzit reacties van deelnemers

Reacties van deelnemers die hebben meegedaan aan de online cursus Mind – Zit

Je bent één van de deelnemers die de cursus Mind – Zit gevolgd heeft. Dankjewel daarvoor. En iedereen beleefd het op zijn of haar persoonlijke manier!

Wil je daarover een reactie geven? Ik stel het zeer op prijs! Bovendien kunnen anderen zo beter inschatten of de cursus geschikt voor ze is.

Je kunt uiteraard (be)schrijven wat je wilt.

Je kunt ook simpelweg een cijfer geven.

Je mening, je resultaat, hoe je de cursus hebt ervaren, wat je inmiddels als nieuwe gewoonte hebt, je opmerkingen of verbetervoorstellen, alles is waardevol.

Wees vrij om dit hier te delen. Ik ga er vanuit dat je dit met respect doet en vooral om met jouw review anderen te helpen om wel of niet voor de cursus te kiezen.

Dank je wel!

Zet hier je reactie

Comment Section

9 reacties op “Mindzit reacties van deelnemers


Door Marc op 28 juni 2019

De training begint met je bewust te maken van je zitgedrag en de consequenties er van. Gaandeweg de training worden veel meer zaken geraakt dan alleen minder zitten; je moet je gaan afvragen wat doe ik? Voor wie doe ik het?

Als je de cursus volledig volgt zal je ervaren dat je begint na te denken over een andere levensstijl.


Door Dolf-Flinker op 29 juni 2019

Hoi Marc, dank voor je reactie. Ik heb aan jou gemerkt dat je niet alleen begint na te denken over, maar er ook naar gaat handelen!


Door Foka Koopmans op 28 januari 2019

Via mijn werk, bij Nanda Vinken, kon ik me aanmelden voor deze cursus. Niet zozeer omdat ik teveel zou zitten, maar vooral om me meer bewust te worden wat me bezig houdt. Het heeft me nog meer gebracht dan ik vooraf had gedacht. Er zijn nu veel dingen, die in de cursus voorbij gekomen zijn, in mijn dagelijkse leven verbeterd. Ik zou een ieder die twijfelt zeker aanraden om deze cursus te volgen. Het kost je weinig tijd en levert veel op. Bedankt Dolf!


Door Dolf-Flinker op 28 januari 2019

Dank je Foka. Ik vond het leuk om dit traject samen met je ‘op te lopen’.


Door Marijke Dijkstra op 7 januari 2019

Wat een leuke ervaring was dit! De cursus sloot naadloos aan bij mijn levensstijl, en leverde daarnaast een paar waardevolle nieuwe inzichten op. Bedankt Dolf!


Door Nanda Vinken op 28 december 2018

Wat een mooie cursus! Veel informatie waar je altijd iets aan hebt. Heb de cursus met veel plezier gevolgd.


Door Hans Molijn op 28 december 2018

Heerlijke cursus. Op een zeer persoonlijke wijze krijg je prachtige denkwijzers aangereikt. Korte teksten met een schat aan wetenswaardig, die op een laagdrempelige wijze vele mooie en waardevolle gedachten (mindsets) aanreiken. Teksten zijn rijk geïllustreerd met mooie foto’s en af en toe schitterende korte filmpjes. Voor mij heeft deze cursus op een humoristische wijze bijgedragen aan (nog) meer bewustzijn over mijn (te) veel zitten.


Door Michiel Commandeur op 22 december 2017

Verrassende cursus die inderdaad meer thema’s raakt dan je zou verwachten. Maar wel altijd met het oog op gezondheid, gewoontegedrag en een andere mind-set. Dit materiaal duwt mij langzaam maar gestaag in de goede richting. Aanrader voor iedereen met een open mind.


Door Jan Baltink op 6 juli 2017

De cursus lijkt in eerste instantie te gaan over zitten en de ongewenstheid daarvan. Maar geleidelijk wordt duidelijk dat ‘in beweging komen’ een metafoor is voor een authentiek, gezond en zinvol bestaan: neem de regie over je eigen leven, de toekomst begint nu, en geniet ervan! Verder veel leerzame en bruikbare informatie. Hoewel ik vind dat ik al heel veel weet, wist ik veel dingen niet.
Een aanrader dus.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website