Buitengewoon gezond

Zo verander je ongezonde gewoontes

  • Leer je gedrag veranderen
  • Haal het maximale uit je gewoontegedrag
  • Door je gewoontegedrag “gezonder” te maken, zit je lekkerder in je vel
  • De invloed van 'buiten' op je 'binnenste'
  • Hoe werkt je brein bij het nemen van beslissingen
50%
Direct Downloaden
Gratis Download

Hoi Dolf. Leuk E book. Het leest erg vlot, op een positief prikkelende manier.

Ook erg begrijpelijk geschreven. Veel eye- openers en vanzelfsprekendheden die in de praktijk toch niet zo vanzelfsprekend blijken te zijn.

Hannes

30+ jaar

ervaring met trainingen geven

5

Boeken geschreven

800+

Downloads van e-books

106 jaar

hoop ik te worden 

Mijn naam is Dolf Flinker. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in hoe je op een makkelijke manier je vastgeroeste gewoontes kunt veranderen. 


Ik maak molshoopjes van de bergen waar jij mogelijk tegenop ziet! Ik heb enorm veel gelezen hierover en kwam daarbij tot verrassende inzichten waardoor het veel makkelijker is om gewoontes te veranderen dan je wellicht denkt. 


Uit de vele ervaringen van deelnemers aan mijn online cursussen, workshops, coaching en interactieve lezingen, ervaar ik hoe dit verbluffend makkelijk toe te passen is. Deze kennis deel ik ook graag met jou.


Ik heb een makkelijk leesbaar boek geschreven over gedrag. Alle keuzes die je maakt bepalen samen je gedrag. Ik laat je zien hoe je brein werkt bij het nemen van beslissingen. 

Alle keuzes die jij maakt, bewust of onbewust, zijn weliswaar jouw keuzes, maar zijn ook heel veel beïnvloed. Ik maak je bewust van wie en wat jou beïnvloeden.


Ik leer je om hier grip op te krijgen, hoe je bewuster je eigen keuzes maakt en dus (weer) grip krijgt je gedrag én je gezondheid. Ik laat je zien hoe je eenvoudig vastgeroest gedrag kunt herkennen en veranderen, als je dat wilt! 

Door je gewoontegedrag “gezonder” te maken, zit je lekkerder in je vel.

                           

Leer je gewoontes te veranderen.

Wil jij weten hoe je brein werkt? 

Of hoe je (ongezonde) gewoontes kunt veranderen? 

Download dan nu het gratis e-book 'Buiten gewoon gezond'

Leefstijlkompaz

Als bonus ontvang je bovendien onregelmatig mijn gratis mailings met tips, agenda en praktische informatie. Wees gerust, ik respecteer je privacy en heb een hekel aan spammen. Bovendien kun je je altijd weer afmelden als je zou willen.