Zechsal kortingscode

Zechsal producten met kortingscode kopen

10 procent korting op al je aankopen via zechsal.nl 

Gebruik vanaf nu de kortingscode : LEEFSTIJLKOMPAZ10

 

Koop je al Zechsal producten online of ben je dat van plan, vanaf nu kun je bij iedere bestelling bij het afrekenen

de kortingscode LEEFSTIJLKOMPAZ10 invullen voor 10% korting.

 

Magnesium is goed voor je hart, houdt je spieren soepel, je botten sterk, je hormonen op regel en je geest scherp.

Wist je dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens?
Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goed gezondheid. Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium.

Veel mensen kunnen wel wat extra’s van dit essentiële mineraal gebruiken. In ons voedsel zit steeds minder en in tijden van stress, zwangerschap, overgang en bij medicatiegebruik hebben we bovendien een hogere behoefte.

Het magnesium van Zechsal is zuiver en krachtig. Door de opname via de huid komt het direct waar het moet zijn: in onze cellen, spieren en botten.

Zechsal gebruikt voor haar producten het natuurlijke magnesiumchloride uit de Zechsteinbron. De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen conserveermiddelen.

Leefstijlkompaz kan je 10% korting geven op alle producten die je online bestelt. Kijk op de site van Zechsal voor een productoverzicht en bestel met 10% korting.

 

 

Voor een Productoverzicht kun je deze Zechsal catalogus raadplegen. Hierin vind je behalve (achtergrond) informatie ook tips voor het gebruik en de prijzen . Nogmaals, vergeet niet om de kortingscode in te voeren als je gaat afrekenen.

Op jouw gezondheid!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen