Gratis E-book
Leer je gewoontes veranderen

Page content

article content

Waarde van ontslag

Ontslag!

Vooruit kijken!!! Natuurlijk komt het bericht onverwacht, en natuurlijk is het verre van leuk. Maar ik ben er van overtuigd dat er wel weer wat nieuws voor in de plaats komt. Is het niet bij een andere werkgever, dan maar voor mezelf. Ik zal niet de eerste zijn die op die manier aan een nieuwe start is begonnen.

Want van 1 ding ben ik overtuigd: ik ben een waardevol persoon, ik kan van alles, weet best veel en heb daarnaast een goed stel hersens. En ik ben gelukkig ook nog redelijk gezond. Dat alles maakt dat ik mezelf absoluut waardevol vind voor de arbeidsmarkt. Dus of het om kleine of om grote gebeurtenissen gaat: er zullen  iedere nieuwe dag weer nieuwe kansen zijn. Kom maar op!

Zet hier je reactie

Comment Section

0 reacties op “Waarde van ontslag

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

E-book 'Buitengewoon Gezond'
Zo verander je ongezonde gewoontes
Wij hebben ook een hekel aan spam
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website