Werkoverleg in 9477 stappen

Werkoverleg

Om half 10 stond ik voor zijn deur. Hij zag me al komen en even later liepen we, samen met mijn hond, het dorp uit en door de omliggende landerijen. De zon schijnt, het is een graad of 3. We zijn beide ZP (Zelfstandig Professional) en hadden afgesproken om over ons werk te praten.

Ons hart ligt bij de gezondheid van anderen. Voornamelijk in relatie tot duurzame inzetbaarheid, het liefst preventief. Gezondheid is voor ons een middel om betekenisvol te kunnen leven. Werk is daar een groot onderdeel van. Wandelend werkoverleg lag voor de hand.

Al snel ging het over de overeenkomsten in onze ‘aanloop’, zeg maar hoe we beide na ruim 30 jaar in loondienst nu voor onze eigen toko zorgen. Daarna over van alles wat ons bezig houdt: de BV Nederland, leefstijl, gewoontegedrag, voeding, koude oren, bewegen, de schijf van vijf en wat anders kan, ontspanning, acquisitie, trends, ontwikkelingen, behoeftes, nieuwe mogelijkheden en punten om direct mee aan de slag te gaan.

Zelden heb ik zo’n prettig, krachtig en inspirerend werkoverleg gehad als vanochtend. Bovendien was het een genot om buiten te zijn. In anderhalf uur ook nog eens 9477 stappen op de teller.

Over de schrijver
Reactie plaatsen